2015 NUOG Working Group Meeting February 24-25, 2015 EPRI Facility Charlotte, NC



AGENDA

Tuesday, February 24 th		
8:00am-8:30am (30 min)	Breakfast/Set-up	
8:30am - 8:40am (10mins)	Opening - Welcome (Howard LeCompte)	
8:40am - 9:00am (20mins)	NUOG's Alignment with the Industry (Howard LeCompte)	
9:00am - 9:20am (20mins)	Interface between NUOG and ERWG (Howard LeCompte. Dan Philipps)	
9:20am - 9:45am (25mins)	Implementation of POMSV (Steve Willrett)	
9:45am - 10:00am (15mins)	Break / Networking	
10:00am – 11:30am (15mins per project)	Project Objectives and Goals ➤ Industry Collaboration Strategies – Rob Santoro ➤ IOI Implementation Strategy – Dan Philipps ➤ Critical Spares – Marc Tannenbaum / Laura Farrell ➤ Long-Term Reliability Checklist – Scott Stewart ➤ Obsolescence Survival Guide – Syed Jaffery / Aaron Mroczkowski ➤ NUOG Charter – Howard LeCompte	
11:30am - 12:30pm (60mins)	Lunch/Steering Committee & SAC Working Lunch	
12:30pm - 2:30pm (120mins)	Project Teams Breakout Sessions ➤ Industry Collaboration Strategies – Rob Santoro ➤ IOI Implementation Strategy – Dan Philipps ➤ Critical Spares – Marc Tannenbaum / Laura Farrell ➤ Long-Term Reliability Checklist – Scott Stewart ➤ Obsolescence Survival Guide – Syed Jaffery / Aaron Mroczkowski ➤ NUOG Charter – Howard LeCompte	
2:30pm - 2:50pm (20mins)	Break / Networking	
2:50pm - 4:30pm (100mins)	Project Teams Breakout Session Continued	
4:00pm-5:00pm (60mins)	SAC Face to Face Meeting	





AGENDA

February 24-25, 2015

EPRI Facility Charlotte, NC

Wednesday, February 25 th	
8:00am - 8:10am (10mins)	Introduction / Re-cap
8:10am - 8:40am (15mins per project)	 2014 Project Close-outs ➤ EDG Obsolescence – Howard LeCompte ➤ NUOG Website – Rob Santoro / Josh Bartlett
8:40am - 9:25am (15mins per project)	Project Report-outs ➤ Data Clean-Up — Rob Santoro ➤ Obsolescence Success Stories — Steve Ostrowski ➤ Obsolescence Metrics — Syed Jaffery/Scott Stewart
9:25am - 9:45am (20mins)	Break / Networking
9:45am – 11:15am (15mins per project)	Project Report-outs ➤ Industry Collaboration Strategies – Paul Tobin ➤ IOI Implementation Strategy – Dan Philipps ➤ Critical Spares – Marc Tannenbaum / Laura Farrell ➤ NUOG Charter – Howard LeCompte ➤ Long-Term Reliability Checklist – Scott Stewart ➤ Obsolescence Survival Guide – Syed Jaffery / Rob Santoro
11:15am -11:30am (15mins)	Update on Obsolescence Program Manager CBT (Marc Tannenbaum)
11:30am - 11:45am (15mins)	2015 NUOG Annual Meeting Announcement (Howard LeCompte)
11:45am - 12:00pm (15mins)	Wrap-up and Closure (Howard LeCompte)
12:00pm - 1:00pm (60mins)	Lunch
1:00pm - 1:30pm (30mins)	Steering Committee Debrief